Nazwa forum

Opis forum

#1 2011-05-21 20:51:38

Veronica

Administrator

Punktów :   

Weronika i dwa koty

Hej mam na imię Weronika i chodzę do podstawówki. Lubię siatkówkę, całkiem koszykówkę, a najbardziej to tzw. "rzucankę". Niedawno z dziewczynami na wf-ie zaczęłyśmy grać w piłkę nożną i całkiem nieźle mi idzie, z tym, że nie zawsze trafiam do celu, a moja koleżanka Justyna tylko na auty prawie rzuca ) Miałam (a gdybym to powiedziała powiedzmy 6, 7 tygodni temu to: mam jednego kota, ale tak nie powiem, bo już go straciłam). A więc miałam dwa koty : jeden to Rudzik który zmarł w listopadzie bądź październiku, ale jak dla mnie to bliżej listopada a drugi to Szarak, kot dziki, który zmarł niedawno w tym roku w maju. Rudzik był stary i umarł ze starości i bardzo byłam zadowolona, kiedy zobaczyłam, że "skrobie" sobie pazurki tak jak to robią młode koty, żeby mieć bardziej zaostrzone i nawet tata był pełen podziwy. A Szarak był energicznym kotem (była, ale Szarak to bardziej do chłopaka i tak się przyjęło) i bardzo lubił polować na myszy i koty, ale w ogóle ich nie jadł, zabijał i tyle xd.
I trochę o mnie:
lubię fotografować przyrodę i ludzi. Moimi dwoma ulubionymi porami roku to wiosna i lato. Wiosna, bo wtedy wszystko budzi się do życia i wtedy są najładniejsze wiosenne kwiaty, a lato dlatego, że wtedy są wakacje i jest przepiękna pogoda (chociaż nie zawsze), wtedy też są piękne kwiaty, a także dużo smacznych owoców.

A teraz zdjęcia moich dwóch wspaniałych kotków, które zawsze kochałam i starałam ich się wszystkiego nauczyć co się tylko dało, np. żeby mnie odprowadzały do polowych schodów jak wracałam ze szkoły ;d :

http://i55.tinypic.com/2nvqbep.jpg

Rudzik

http://i54.tinypic.com/2zthzde.jpg

Szarak

"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy."
Faith Resnick

Stopka forum

RSS